Ada Veldman

Werk: Fotografie 

Over Ada Veldman

feest van de Geest 2024 Hemelvaartsdag en 1e en 2e Pinksterdag

Mijn naam is Ada Veldman, geboren en getogen in Hoogeveen. Mijn hobby is o.m. fotografie wat al jarenlang mijn aandacht heeft. Het geeft mij veel inspiratie en plezier.

Op mijn 16e heb ik mijn 1e kleinbeeldcamera gekocht. Later heb ik deze vervangen door een analoge spiegelreflexcamera. De tijd staat niet stil, de ontwikkelingen volgden elkaar snel op. Sinds de digitale camera er is ben ik na enige aarzeling ook daartoe overgegaan, omdat het veel meer mogelijkheden biedt. Door deze digitale ontwikkeling merkte ik dat ik meer en meer foto’s ging maken van de natuur en ook culturele zaken.

9 jaar geleden  ben ik gevraagd om enkele foto’s te exposeren. Daarna ben ik lid geworden van de Kunstroute in Hoogeveen. Nu Kunst Collectief Hoogeveen, waar ik ook al meerdere keren heb geëxposeerd.

De natuur is voortdurend in beweging en brengt iedere seizoen een andere sfeer. Niet alleen de natuur verandert, maar ook gewoon de straten of parken.

Al die mooie en verfrissende veranderingen van sfeer geven mij inspiratie om die momenten met mijn camera vast te leggen.

Contactgegevens
Exposeert in