Maartje Jansen

Werk: Schilderijen 

Mijn  schilderijen zijn een weerspiegeling van mijn waarnemingen en gedachtestromen. Ik laat me graag leiden door gebeurtenissen en de betoverende vormen en bewegingen in de natuur. Mijn belevenissen leg ik vast in verf, waarbij ik ernaar streef zo veel mogelijk dynamiek vast te houden in het stilstaande doek.

Ik omarm de vrijheid in mijn artistieke proces, waarbij ik vaak in mijn atelier werk, maar ook graag ter plekke aan het werk ga in bijvoorbeeld mijn botanische kas. Mijn liefde ligt bij verf, in al zijn verschillende vormen. Het stelt me in staat om te werken vanuit vlekken die ik speels opbouw tot voorstellingen. Daarnaast vind ik het ook verfrissend om af en toe de grafische werkplaats in te duiken, waar ik weer op een heel andere manier kan denken en creeën.

Mijn  werk is een uitnodiging om de wereld om ons heen met nieuwe ogen te bekijken, om schoonheid te ontdekken in de kleinste details en om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Ik hoop dat mijn werk mensen inspireert en hen de vrijheid geeft om te dromen en te verwonderen

Contactgegevens
Exposeert in